masoud مدیر سایت وضعيت: آفلاين 31 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 117 امتياز: 1945 تشکر کرده: 18 تشکر شده 6 بار در 6 پست
محل سكونت: ممسنی
ارسال شده در: شنبه، 5 دي ماه ، 1388 21:47:35 موضوع مطلب: دیوار نوشته های جالب در ممسنی+عکس+
اگه موقعی که تو پیاده رو ها یا خیابونا دارین قدم میزنین یه نگاهی هم به اطرافتون و دیوارها بندازین دنیای جدید و جذابی رو کشف خواهید کرد که گاهی شما رو واقعا شگفت زده و هیجان زده میکنه نوشته های روی دیوارها پشت کامیونا روی نیمکت ها روی درختا و حتی اعلامیه ها و آگهی ها رو ببینین چیزای جالبی رو میشه توشون پیدا کرد اینا رو خارجی ها بهش میگن گرافیتی Graffiti که به زبون ما میشه دیوار نوشته ها من هم علاقه به این دیوارنوشته ها دارم که در این چند مدته عکس هایی از این دیوار نوشته ها در ممسنی گرفته ام و قرار داده ام و همچنین از شما تقاضا دارم گرافیتی های جالبی رو که این ور و اون ور تو خیابونا کوچه ها پارک ها موزه ها پشت کامیونا و... میبینن با دوربین عکاسی یا حتی با موبایلشون عکسشو بگیرن و اینجا بذارن تا در مورد اونا بحث بشه و یا حتی اگه خودتون نقاشی بلدین و روی در و دیوار مدرسه یا دانشگاهتون رو خط خطی کردین یه عکس ازش بگیرین بذارین اینجا تا ما هم ببینیم.
سر کوه سیل ایکنم پی گل دیاره قد باریک بالا بلند سیم نون ایاره
باور بکو کلوتم تیه سوز
جو بازی در ممسنی: این جمله terrorist win که در بازی معروف counter strike در هنگام پیروز شدن تروریست ها می بینم بر روی این دیوار نقش بسته البته این عزیز کلمه win را به اشتباه vin نوشته است.
این هم همون ....
این هم همان جمله تکراری که بر روی هر درخت و جایی می توان دید.( می نویسم یادگاری تا این بماند روزگاری گربمیرم روزگاری این بماند یادگاری)